Villkor

1 - Studenthandla.se.

I dessa villkor formuleras "Studenthandla.se" som ägaren av webbplatsen www.Studenthandla.se. Besökare enligt villkoren avser personen som besöker www.Studenthandla.se.

Studenthandla.se är en webbsida som erbjuder dess besökare erbjudanden samt rabatter från olika företag inom olika branscher, allt i syfte för att kunna bidra till att Student Handla till bra priser. Genom att använda sig av Studenthandla.se accepteras villkoren automatiskt. Studenthandla.se har rätt till att ändra, uppdatera och radera villkor utan att förvarna dess besökare. Det är besökarens uppgift att hålla sig uppdaterad om villkoren.

2 - Erbjudanden & Rabatter.

Studenthandla.se ansvarar inte för erbjudanden och rabatter som läggs ut av olika företag på Studenthandla.se. Vid fel angående erbjudanden samt rabatter rekommenderas att besökaren meddelar företaget i fråga. Vi kan självklart försöka hjälpa till samt ta bort orelevanta eller fel som har postast ut på Studenthandla.se.

3 - Nyhetsbrev.

Genom att Prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar besökaren automatiskt att uppgifter tillhörande besökaren utöver e-postadress lagras i en databas i syfte att kunna förhindra spam men även för att kunna meddela nya nyheter till besökaren. Om besökaren vill ta bort sina uppgifter från vår databas och sluta Prenumerera på vårt nyhetsbrev kan besökaren i fråga kontakta oss genom att klicka här eller genom att gå vidare i kontakt avdelningen.